Robert De Niro že šestič očka

Foto: Flynet
Foto: Flynet
68-letni igralec in njegova žena Grace sta vnovič postala starša.
Oglej si celoten članek

Robert De Niro in njegova žena Grace Hightower De Niro sta s pomočjo nadomestne matere postala starša male dojenčice Helen Grace. To je za par njun drugi otrok, saj imata skupaj že 13-letnega sina Elliota.

68-letni z oskarjem nagrajeni igralec ima sicer še štiri otroke iz nekdanjih zvez: 40-letno hčerko Dreno in 35-letnega sina Raphaela z nekdanjo ženo Diahnne Abbott ter 16-letna dvojčka Juliana in Aarona, ki sta bila prav tako rojena s pomočjo nadomestne matere, ima ju pa z nekdanjim dekletom Toukie Smith.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.