Čebulo in kos buče narežite na majhne koščke, ki jih popražite na olivnem olju.
Dodajte riž za rižote. Zalijte z belim vinom in zelenjavno osnovo ter zavrite.
Tik preden je rižota skuhana, primešajte smetano in nariban parmezan. Solite in poprajte ter začinite s sveže nasekljano krebuljico in mletim muškatnim oreščkom.
Iz preostalih buč izdolbite kroglice ter jih dušite skupaj z maslom in medom. Z medenimi kroglicami okrasite rižoto.
Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.