Ritchiejevo hišo zasedli skvoterji

Foto: Žurnal24 S svojim dekletom pričakuje otroka, ki bo njegov tretji. (Foto: EPA)
V hišo režiserja Guya Ritchieja v Londonu se je naselilo dvanajst neznancev. Kljub posredovanju policije je ne nameravajo zapustiti.
Oglej si celoten članek

Skupina, ki se imenuje The Really Free School, se je v nedeljo vselila v hišo, vredno dobrih sedem milijonov evrov, ki jo trenutno renovirajo. Hišo in sosednjo posest je režiser Guy Ritchie kupil lani maja, obe hiši pa namerava preoblikovati v eno veliko.

Delavci so hišo obnavljali do petka, v nedeljo pa se je vanjo, kot rečeno, vselilo najmanj dvanajst neznancev. Skupina ni želela dajati nobenih izjav, je pa prek Twitterja pozvala še druge, naj pridejo v hišo prenočit. Tam so sicer zasedli vse prazne prostore, kjer imajo svoje delavnice, pogovore in filmske predstave.

Skupina hiše ne namerava zapustiti, ignorirala je pozive policije, naj jo zapusti. Guy je izvedel za nepovabljene stanovalce, kakšen je bil njegov odziv, pa ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.