Rihanna toži zaradi zamakanja v hiši

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Rihannini odvetniki imajo te dni precej dela. Pevka se je namreč odločila za tožbo zoper več nepremičninskih podjetij ter nekdanjega lastnika svojega doma.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica je vložila tožbo zoper več nepremičninskih podjetij, ki so uredila in preverila njeno domovanje, preden ga je leta 2009 kupila za 6,9 milijona dolarjev oziroma 4,8 milijona evrov, ter nekdanjo lastnico hiše Heather Rudamin, potem ko je začelo puščati v njeni hiši v Hollywoodu.

Rihanna trdi, da je lani po nalivu z balkona v drugem nadstropju, ki nima primernega naklona, pritekla voda v več sob, zaradi česar naj bi bila njena hiša zdaj nevseljiva, navaja v tožbi in dodaja, da ne bi nikoli kupila hiše, če bi vnaprej vedela za težave. Zdi se ji nedopustno, da je vpleteni v prodajo niso seznanili s tem, da "ima bivališče gradbene napake".

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.