Rihanna je za sadomazo

Foto: Žurnal24 Na videz nedolžna Rihanna si zna popestriti ljubezensko življenje. (Foto: EPA)
Pevka Rihanna je razkrila, da ima v spalnici rada umazane igrice.
Oglej si celoten članek

Pevka Rihanna je odkrito spregovorila o svojem erotičnem življenju, rada ima namreč sadomazohistične igrice. V intervjuju za aprilsko izdajo revije Rolling Stone je povedala, da gre v ljubezni tudi na drugo stran nežnosti. Za naslovnico revije je pozirala v vročih hlačkah, ki so za vroče igrice še posebej priročne, je povedala.

Razburila je že s svojim novim videospotom za skladbo S&M, ki je okrajšava za sadomazohizem, kar pa zagotovo ni naključje. Videospot je zaradi nazornih posnetkov cenzuriran, ogledajo pa si ga lahko le starejši od 18 let. V pesmi celo zapoje: "Zdaj je moja bolečina užitek."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.