Žemljo (staro dan ali dva) narežite na kocke in prelijte z malo mlačne vode. Ribjim filejem odstranite kožo in s pinceto tudi morebitne koščice. Očiščene fileje drobno nasekljajte. Peteršilj oplaknite in nasekljajte.
Nasekljane ribje fileje zmešajte s kruhom, ki ste ga dobro oželi, peteršiljem in jajcem. Začinite s soljo in sveže mletim poprom ter maso dobro pretlačite z vilicami.
Če se vam zdi ribja masa prevlažna, ji dodajte žlico ali dve krušnih drobtin. Z vlažnimi rokami oblikujte kroglice, jih povaljajte v drobtinah in ocvrite v vročem olju.
Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.