Reševanje slovenske rock scene

Foto: Žurnal24 Tomaža Pišlarja boste lahko 17. decembra s skupino Backstage poslušali v ljublja
Tomaž Pišlar. Soustanovil skupino na Facebooku, ki podpira domače skupine, in privabil 6 tisočpodpornikov.
Oglej si celoten članek

Splet. Facebook skupini SLO ROCK je od oktobra uspelo zbrati skoraj sedem tisočpodpornikov. Ustanovitelja sta Miro Mutvar (The Drinkers) in Tomaž Pišlar, sicer kitarist benda Backstage, ki bo 17. decembra v Gala hali predstavil novi album. Mutvar in Pišlar sicer ob četrtkih zvečer vodita radijsko oddajo Zmajevih 10 na Radiu Ljubljana.

Učinkovito povezovanje
“Namen skupine je promocija slovenske rock glasbe, predvsem pa predstavljanje neznanih slovenskih rock bendov. Vsi se nekaj pritožujemo, da ni nobenih koncertov, da nas mediji ne podpirajo, da nam nacionalka noče vrniti glasbenih oddaj in podobno. Zakaj bi pa morali biti odvisni od drugih? Družabna omrežja nam omogočajo, da se sami promoviramo in predstavimo širši javnosti. Bend bi lahko z objavo videospota na Facebooku dosegel vse poslušalce slovenske rock glasbe, ki so na Facebooku, če bi svojim oboževalcem predlagal, naj se pridružijo skupini SLO ROCK. Tako bi se lahko učinkovito povezovali in si med seboj pomagali,” je prepričan Pišlar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.