Replika Katejinega zaročnega prstana

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Američanke, ki želijo biti vsaj v nečem podobne bodoči princesi Kate Middleton, so prišle na svoj račun.
Oglej si celoten članek

Te dni so namreč v eni od newyorških zlatarn začeli prodajati repliko zaročnega prstana, ki ga je bodoča nevesta dobila od svojega fanta, princa Williama. Kot je znano, je bil zaročni prstan last njegove mame, pokojne princese Diane, ki ji ga je leta 1981 dal princ Charles.

Prstan ima 18-karatni safir, ki je obkrožen z dvajsetimi diamanti po 0,3 karata. Razlika med originalnim prstanom in repliko je le v modrem safirju, ki ima le 0,85 karata.

A ponaredek ni poceni. Zanj je treba odšteti nekaj manj kot tisoč dolarjev (750 evrov), kar pa največjim navdušenkam ni predrago, saj za slavni prstan čakajo tudi v vrsti.

Za tiste, ki nimajo dovolj denarja ali pa jim ni pomembno, če prstan kupijo v zlatarni, pa si ga lahko preko spleta privoščijo za borih 30 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.