Reese in Angie najbolje plačani igralki

Foto: Žurnal24 angelina jolie flynet
Ameriški zvezdnici Angelina Jolie in Reese Witherspoon sta najbolje plačani igralki v Hollywoodu, saj za film dobita med 15 in 20 milijonov dolarjev.
Oglej si celoten članek

Na tretjem mestu je Cameron Diaz, ki lahko za film zahteva 15 milijonov dolarjev.

31-letna Witherspoonova, ki je leta 2006 dobila oskarja za vlogo v filmu Hoja po robu, je bila lani na drugem mestu med najbolje plačanimi igralkami, za Nicole Kidman. 32-letna Joliejeva je imela letos srečo z vlogo v filmu Beowulf, ki je njena prva finančna uspešnica po filmu Gospod in gospa Smith iz leta 2005, v katerem je zaigrala ob svojem življenjskem sopotniku Bradu Pittu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.