Redki posnetki najmlajšega sina igralke Angeline Jolie, zelo je podoben očetu

Foto: Profimedia knox jolie-pitt Foto: Profimedia knox jolie-pitt Foto: Profimedia knox jolie-pitt
Star je 15 let.
Oglej si celoten članek

12. julija 2008 je igralka Angelina Jolie v Nici v Franciji povila dvojčka, Vivienne Marcheline in Knoxa Leona, ki svojemu očetu Bradu Pittu postaja vse bolj podoben. Igralca svojih otrok v javnosti ne izpostavljata, so pa ju - še zlasti Angie - kdaj pa kdaj pospremili na rdečo preprogo.

O njih ni veliko znanega, še najmanj o najmlajših dveh. Vivienne, ki je minuto mlajša od brata, menda zanima gledališče, Knoxa pa borilne veščine. Najstnica je drugo ime podedovala od Angelinine mame, ki je umrla eno leto pred njenim rojstvom. Sina pa sta zvezdnika poimenovala po Pittovem dedku Halu Knoxu, Leon pa je bilo ime Angelininemu pradedku. Oba imata že nekaj izkušenj s snemanji filmov. Vivienne je igrala v Zlohotnici, Knox pa je glas posodil liku iz Kung Fu pande 3. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:19 6. Januar 2024.

    Ja,najbolj da je podoben tistemu z poševnimi očmi(Pax).

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.