Rebel Wilson spoznala Meghan Markle, nad vojvodinjo ni bila navdušena

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Princ William jo je očaral, nad Meghan pa Avstralka ni bila navdušena.
Oglej si celoten članek

Rebel Wilson je v oddaji Watch What Happens Live with Andy Cohen razkrila, da je osebno spoznala zakonca Sussex, in sicer preko skupnega prijatelja, igralca pola. 

"Harry ne bi mogel biti bolj prijazen," je povedala 43-letnica, ki za vojvodinjo ni našla tako lepih besed. "Meghan pa ni bila tako 'kul'. Ni bila tako naravno prijetna," je razložila Avstralka, a dodala, da je bila za Meghanino hladno vedenje morda kriva njena mama Sue Bownds, ki je mamico dveh otrok bombardirala z osebnimi vprašanji. "Moja mama je Avstralka in ji je postavljala kar malce nesramna vprašanja v stilu, kje sta njena otroka. Morda si je mislila: 'Kdo so tile nadležni obsojenci iz Avstralije?'"

Za Rebel je sicer izjemno leto. Zaročila se je Ramono Agruma, novembra pa je s pomočjo nadomestne matere dobila hčerko Royce.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.