Rebeka se izživlja nad hčerko

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Pevka Rebeka Dremelj je na tednu mode razkrila, kako oblači svojo šestmesečno hčerko.
Oglej si celoten članek

Pevka nam je razkrila, da ima njena šestmesečna hčerka Šajana pri tej starosti ogromno oblekic. "Jaz se nad njo izživljam. Ona ima več oblek, kot sem jih imela jaz v tridesetih letih. Obleke pa iz tedna v teden preraste, tako da me srce boli in ji tako včasih kakšno obleko oblečem samo zato, da jo slikam. Moram priznati, da sem malo psihopatska mama," je povedala.

Vsakič, ko vidi nekaj lepega, na primer kakšno lepo krilce, ji ga kupi. "Ona to mora imeti. To je tako lepo, da mimo tega ne morem," pravi mamica in doda, da letos zase v trgovinah še ni kupovala.

In kaj naredi o oblekami, ki jih hčerka preraste? Nekaj oblek da gospe, ki ima tri mesece mlajšo hčerko, kot je njena, nekaj oblek pa prihrani in doda, da namerava imeti še kakšnega otroka. Na vprašanje, ali bo to v bližnji prihodnosti, pa pravi: "To pa še ne vem. Bom videla. Vse ob svojem času. Bomo videli, kako bo Bog splaniral."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.