Razlog, da je Kim Bar zapustila predčasno

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Bar. V soboto Kim ni bilo v oddaji v živo. To je razlog.
Oglej si celoten članek

Kim se je pretekli teden vrnila nazaj v šov, da bi skupaj z Danijelom in Tanjo pomagala tekmovalcem. Mnogi so bili presenečeni, da svetlolaske v soboto ni bilo v lokalu, ko je potekala oddaja v živo. Tudi voditelj šova je bil glede tega skrivnosten. "To, da Kim ni z nami, ste verjetno opazili, a to je zgodba za drugič,“ je takoj na začetku povedal Bastjan Kepic.

Če ste mislili, da je med tekmovalci počilo in da je Kim v jezi zapustila šov, se motite. "Šov sem zapustila zaradi ragbija. S puncami sem imela na Madžarskem zaključno prvenstvo, zato sem Bar zapustila že v petek dopoldne in se včeraj vrnila nazaj v Slovenijo,“ je povedala za Žurnal24.

Kim se z ragbijem ukvarja že osem let. Za ta šport se je odločila, ker se rada ukvarja z aktivnostmi, "s katerimi se ne ukvarjajo čisto vsi.“ Je pa imela Kim s tem športom tudi nekaj smole. "Operirana sem bila na hrbtu, a sem se  potrudila, se natrenirala in se vrnila,“ je še dodala svetlolaska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.