Razkrili žirijo šova X Factor

Foto: Pro Plus
Foto: Pro Plus
Znani so člani žirije, ki bo odločala o novih pevskih zvezdah.
Oglej si celoten članek

Žirijo šova X Factor sestavljajo direktor Slovenske filharmonije Damjan Damjanovič, pevka in tekstopiska Jadranka Juras ter glasbenik, producent in glasbeni menedžer Aleš Uranjek.

"Strokovni, podkovani, vsestranski ustvarjalci iz različnih voda istega področja – glasbe. Trije skrbno izbrani profesionalci bodo v pevskem šovu prevzeli ne le vlogo žirantov, torej odločevalcev, temveč tudi vlogo mentorjev. V skupnem in posameznem iskanju tistega nekaj več bodo vodili, razvijali in usmerjali tekmovalce na poti do pevske zvezde," so še zapisali na Pro Plusu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.