Razkrila razloge za varanje

Foto: Žurnal24 Ko sta Eddy in LeAnn priznala svojo afero, sta se ločila in se preselila v novo
Pevka LeAnn Rimes je za časopis Shape razkrila razloge za varanje svojega nekdanjega moža.
Oglej si celoten članek

„Nikoli nisem zbrala dovolj poguma, da bi mu povedala, da več nisem zaljubljena vanj. Lažje je bilo spati z drugim moškim,“ je povedala 28-letna LeAnn, ki se je decembra lani ločila od svojega nekdanjega moža Deana Sheremeta, ki ga je prevarala z igralcem Eddyjem Cibrianom, ki je bil v času njune afere poročen.

„Dean je bil imeniten, toda najin zakon me ni izpolnjeval. Z leti sva se oddaljevala drug od drugega. Vem, da sem razočarala veliko ljudi, saj sem bila ameriška ljubljenka. Najtežje je končati zvezo, jaz pa sem izbrala napačen način,“ se je izpovedala pevka, ki so jo lani paparaci ujeli med poljubljanjem s Cibrianom, fotografija pa se je kmalu znašla na naslovnici časopisa US Weekly.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.