Razjarjena Lady GaGa

Foto: Žurnal24 Lady Gaga je že prvi dan turneje izgubila živce. (Foto: Flynet)
Slab začetek, dober konec. S tem pregovorom se verjetno tolaži tudi ekstravagantna pevka Lady GaGa, ki je včeraj začela svoj turnejo po Veliki Britaniji.
Oglej si celoten članek

Ko je prispela v areno MEN v mestu Manchester, jo je skoraj kap. Ugotovili so namreč, da manjka velik del njene scenografije. Izginilo je tudi več njenih kostumov. "Takoj je izbruhnila panika. Za sceno je zapravila več kot milijon funtov (slab 1.150.000 evrov), zato je bila besna, ko je ugotovila, da več stvari ni prispelo v Manchester," je povedal vir.

Mlada zvezdnica je organizatorju celo zagrozila, da ne bo nastopila, če ne najdejo manjkajočih delov. A si je hitro premislila, ko so ji razložili, kakšne bi bile finančne posledice odpovedanega koncerta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.