Razglasili nesrečneže leta

Foto: Žurnal24
Znani so zmagovalci letošnjih Darwinovih nagrad. Preberite, kdo si je prislužil naziv tepec leta.
Oglej si celoten članek

Po mnenju žirije sta zmagovalca Darwinovih nagrad 2009 dva lopova, ki sta poskušala razstreliti bančni avtomat. Uporabila sta toliko eksploziva, da nista uničila le bankomata, ampak celo stavbo. Ko je na kraj dogodka prišla policija, je morala najprej poklicati rešilca. Eden od nepridipravov se je namreč hudo poškodoval, drugega pa so mrtvega našli 12 ur pozneje. Sprva so predvidevali, da je pobegnil, nato pa ugotovili, da je ležal pod ruševinami.

Darwinovo nagrado prejmejo tisti, ki so za "človeško dedno maso naredili največ, ker so se iz nje odstranili".

Drugo mesto si je priboril Shawn Motero, ki je imel zares veliko smolo. Ko je z avtomobilom obtičal v prometu, se je oglasil njegov mehur. Skočil je čez betonsko ograjo, da bi si poiskal mirnejši kotiček. Na žalost ni vedel, da se nahaja na mostu, in skočil v smrt.

Nesrečna Rosanne Tippett je pristala na tretjem mestu. Z motorjem je zapeljala v reko. Policija jo je rešila, a Rosanne je kljub temu umrla. Skočila je namreč nazaj v reko po svoj motor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.