Razglašena za najlepšo na svetu, a tako je bila videti pred operacijami …

Foto: Profimedia Bella Hadid Foto: Profimedia Bella Hadid Foto: Profimedia Bella Hadid Foto: Profimedia Bella Hadid
Priznala je, da si je popravila samo nos. Verjamete?
Oglej si celoten članek

Ko je britanski kirurg Julian De Silva leta 2019 matematično izračunal, da je najlepša ženska na svetu Bella Hadid, saj je njen obraz najbližje razmerju zlatega reza, ki so ga za merjenje popolnosti uporabljali že v antiki, se je novica hitro razširila širom sveta in od takrat 28 letna lepotica velja za najlepšo žensko na svetu. 

Zlobni jeziki ji že leta očitajo, da je kot mnogo drugih zvezdnic tudi ona podlegla lepotnim popravkom. To je najprej leta zanikala in, podobno kot Kylie Jenner, spremembe pripisala puberteti, potem pa je leta 2022 za Vogue priznala, da si je dala popraviti nos, in sicer pri rosnih 14 letih. 

Za popravek nosu se je odločila zaradi negativnih komentarjev, ki so leteli na njen videz. “Bila sem grda sestra, bila sem rjavolasa in ne tako kul kot Gigi. Nisem bila tako družabna kot ona in ljudi sem slišala, kako so govorili o meni. Zaradi slišanih besed, ki so se me dotaknile, sem se vedno znova skušala dokazati,” je povedala takrat in dodala, da ji je danes žal, da ni obdržala nosu svojih prednikov.

Takrat je izrecno poudarila, da je bil to edini poseg na njenem telesu. "Ljudje mislijo, da sem totalno spremenila svoj obraz. To sklepajo na podlagi ene fotografije, ki je bila posneta, ko sem bila zabuhla najstnica. Prepričana sem, da tudi sami danes ne izgledate enako, kot ste izgledali pri trinajstih," je pripomnila. "Nikoli nisem uporabljala filerjev, zato končajmo s to zgodbo. Nič nimam proti filerjem, a enostavno niso nekaj, za kar bi se odločila,” je dodala.

Očitali so ji tudi kirurški poseg dviga obrvi. Tudi to je zanikala, sklicevala se je na uporabo lepilnega traku za obraz.

Bella se je z manekenstvom začela ukvarjati, ko je bila stara 16 let. Bleščečo kariero ji je vmes prekinila kopica zdravstvenih težav. Že v srednji šoli so ji diagnosticirali ADHD in depresijo, bolehala pa je tudi za anoreksijo in boreliozo.

Kot je videti iz najnovejših fotografij, je videti srečna in neobremenjena z negativnimi komentarji. Že nekaj časa je v razmerju z Adanom Banuelosem, s katerim ju druži neizmerna ljubezen do konjev.

 

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:01 12. Oktober 2024.

    Se spomnimo tudi kakšne boljše..... https://www.pinterest.com/pin/655414552031953587/

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.