Razdevičil jo je "pravi luzer"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Igralka Mena Suvari se dneva, ko je izgubila nedolžnost, ne spominja rada.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica Mena Suvari, ki se lahko pri svojih 33 letih "pohvali" z že dvema ločitvama, se srednješolskih let ne spominja rada. Sošolci so se iz lepotice namreč norčevali, in to tako zelo, da se ni udeležila maturantskega plesa.

Še večje razočaranje pa je bil fant, ki je predrl njeno deviško kožico. "Pri 16 so se stvari začele razvijati na bolje. Dobila sem nekaj vlog in še naprej hodila v šolo. Našla sem si tudi fanta, ki je dvignil mojo samozavest. Nedolžnost pa sem izgubila z nekim luzerjem že kakšno leto prej. To res ni bila lepa izkušnja,“ je izdala lepotička.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.