Raje umetne kot naravne

Foto: Žurnal24 Moški imajo očitno raje umetne. (Foto: Shutterstock)
Moškim so umetne prsi bolj všeč kot naravne, je pokazala nedavna raziskava.
Oglej si celoten članek

Več kot polovica žensk, ki so sodelovale v anketi, pa si želi spremeniti obliko in velikost prsi. Anketa, ki so jo opravili na strani MyFaceMyBody.com, je pokazala, da je tretjina moških svoji partnerici pripravljenih financirati plastično operacijo, če bi si z njo povečala prsi. Še večje presenečenje je, da bi si več kot polovica anketirank, natančno 55 odstotkov, želelo povečati in spremeniti obliko prsi. Več kot tretjina žensk si želi liposukcije trebuha.

 

Raje brez operacije
Skoraj 90 odstotkov vprašanih žensk je dejalo, da bi si prsi raje povečale z novo tehnologijo, ki izključuje operacijo, ampak se vsadke vstavi po hitrejšem in preprostejšem postopku, pri katerem je pacientka le pod lokalno anestezijo.

 

Ustvarjalci strani, kjer je bila anketa izvedena, so dejali, da so nad rezultati ankete presenečeni, saj niso slutili, koliko žensk je nezadovoljnih z velikostjo svojih prsi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.