Raiven v šoku: Ni si mislila, da bo zaradi tega pristala v bolnišnici

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Začelo se je z manjšimi želodčnimi težavami …
Oglej si celoten članek

Priljubljena pevka Raiven, ki nas je letos zastopala na Evroviziji, je na Instagramu včeraj sporočila, da je bila, zaradi nujne operacije, ki jo je prestala sredi noči, primorana odpovedati koncert v Piranu.

“Pozdravljeni, vsi. Pred dvema dnevoma sem sredi noči prestala urgentno operacijo. Vse skupaj je bilo zame velik šok, saj res nisem pričakovala, da se bodo manjše želodčne težave razvile v nekaj takšnega,” je svoj zapis začela pevka.

“Želela sem vam samo sporočiti, da sem zdaj boljše, a koncert v Piranu bo premaknjen. Nov datum bom sporočila kmalu. Do takrat ne bom objavljala na družbenih omrežjih, dokler ne bom popolnoma v redu, razen tistih, ki so bile že planirane. Hvala za vašo podporo. Z ljubeznijo, R,” je zapisala.

Da Raiven uživa močno podporo svojih oboževalcev, priča več kot 100 komentarjev z lepimi željami po hitrejšem okrevanju.

Nadarjena mezzopranistka je pred kratkim izdala svojo novo pesem z naslovom Mama, s katero je napovedala evropsko turnejo na Poljskem, Češkem, Hrvaškem in v Srbiji. 

“Evropska turneja je zame največji korak v karieri – poleg Evrovizije. Zelo sem hvaležna za priložnost, da se po Evroviziji še naprej povežem s poslušalci izven Slovenije. Čutim globoko hvaležnost in se obenem izjemno veselim. Navdušena sem nad tem, kako bom med pripravami in samo turnejo še naprej rasla kot umetnica, je za Journal povedala pevka.

Pevki želimo hitro okrevanje.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:52 27. September 2024.

    A akutno vnetje slepiča še vedno operirajo? Kaj pa a froa tretma..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.