Racija na Bieberjevem domu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Dom Justina Bieberja so preiskali policisti. Eno osebo so aretirali.
Oglej si celoten članek

Racijo so policisti izvedli, potem ko so prijeli prijavo, da je Justin Bieber pred nekaj dnevi z jajci obmetaval hišo enega od svojih sosedov. Policija je preiskala njegov dom in pevca v času preiskave pridržala. "Ni bil ne aretiran ne opran krivde," je dejal šerif David Thompson. "Iskali smo stvari, ki bi ga umestile na kraj dogodka."

Po besedah tiskovnega predstavnika šerifovega urada ni šlo za nedolžno obmetavanje z jajci, saj je na hiši, ki je bila tarča napadalcev, za več tisoč dolarjev škode. Kaj je bil povod za incident, ni znano. Ni pa to prvič, da je Bieber prišel v spor s svojimi sosedi.

Aretirali eno osebo

Pri preiskavi pa so policisti vseeno naleteli na nekaj, kar je zbudilo njihovo pozornost. Vsem na očeh so namreč našli kokain, last neimenovanega moškega, ki je bil v času preiskave v hiši. Moškega so že aretirali, pri tem pa poudarili, da aretirani ni Bieber. Aretirali naj bi njegovega prijatelja Xavierja Smitha, ki je zna kot Lil Za.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.