Za rabarbarino torto s kokosom damo maslene piškote v vrečko za zamrzovanje in jih zdrobimo s kladivom za meso. Počasi raztopimo maslo in ga umešamo med razdrobljene piškote.
Tortni model obložimo s papirjem za peko, vanj porazdelimo piškote in jih pritisnemo ob dno modela.
Rabarbaro operemo, olupimo in jo narežemo na koščke. Preostale sestavine med seboj dobro pomešamo. Nazadnje dodamo rabarbaro. Model za peko napolnimo z maso, poravnamo in v segreti pečici pečemo na 160 stopinj Celzija približno 50 minut (funkcija: kroženje zraka).
Rabarbarino torto s kokosom ohladimo v modelu, nato jo razdelimo in garniramo s svežimi metinimi listi.
Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.