Pustil jo je zaradi Sheena

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Denise Richard je po nekaj mesecih sreče z Richiejem Samboro spet samska.
Oglej si celoten članek

Igralka in manekenka Denise Richards ter kitarist skupine Bon Jovi Richie Sambora, ki sta svojo ljubezen obnovila februarja, sta se po divjem prepiru v Nashvillu spet razšla. Par sta bila že med letoma 2006 in 2007, ko se je Richardsova ločila od večnega šarmerja Charlieja Sheena, Sambora pa se je ravno razšel z  igralko Heather Locklear, takratno Denisino najboljšo prijateljico.

Vzrok za tokratni razhod pa naj bi bil prav Sheen, ki je prejšnji teden izjavil, da si še vedno želi posteljnih igric z bivšo ženo, s katero ostajata v odličnih odnosih. Samboro je to tako razjezilo, da se je v hotelski sobi v Nashvillu na smrt sprl z Denise in s prvim letalom odletel v Los Angeles. Igralka se je kasneje istega večera tako sama sprehodila po rdeči preprogi nagrad CMT.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.