Punčka za Victorijo?

Foto: Žurnal24 Victoria si močno želi imeti hčer.
Victoria Beckham naj bi bila že četrtič noseča. Bo po treh sinovih končno dobila punčko?
Oglej si celoten članek

Pevka Victoria Beckham, ki je zaslovela kot članica skupine Spice girls in svojo slavo nadaljevala kot žena nogometnega boga Davida Beckhama, naj bi bila že četrtič noseča. Vsaj tako trdi revija OK!, ki naj bi to informacijo izvedela od zelo zanesljivega vira.

Suhljato lepotico so sicer v zadnjem času tudi večkrat opazili v različnih butikih z oblačili za dojenčke, kjer si je menda zelo pozorno ogledovala rožnate odejice in roza igračke. Ni skrivnost, da si Vicky in David po treh sinovih - Brooklyn (8), Romeo (5) in Cruz (2) - želita še hčer. Nekoč sta si celo kupila knjigo z dietami, ki naj bi povečale možnost za spočetje deklice.

Če novica drži, tega zagotovo ne bodo veseli Victorijini menedžerji. Spajsice se namreč mrzlično pripravljajo na svetovno turnejo in nosečnica bi hitri tempo le težko zdržala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.