Psiholog: Miley na robu živčnega zloma

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Miley Cyrus je korenito spremenila svoj videz, kar bi po mnenju nekaterih lahko bil krik na pomoč.
Oglej si celoten članek

Prej dolgolasa temnolaska, zdaj svetlolasa kratkolaska. Miley Cyrus je popolnoma spremenila svoj videz, kar bi lahko bil znak duševnih travm. Vsaj tako meni psiholog Seth Meyers. "Miley Cyrus je ujeta v celem nizu kompulzivnih vedenj, kar naravnost kliče na pomoč," meni Meyers.

Po objavi spremembe so se takoj pojavila namigovanja, da se zvezdnica spet namerno rani. Sumljiva je tudi njena veliko izguba telesne teže. Poleg tega njeno vedenje močno spominja na obnašanje Britney Spears leta 2007 tik pred njenim živčnim zlomom. Ona se je takrat odločila za še bolj radikalno pričesko, in sicer se je pevka obrila. "Njeni najbližji naj njeno vedenje natančno opazujejo," svetuje zdravnik.

Miley je svojo novo pričesko svetu razkrila v nedeljo. Ob fotografiji je napisala, da se v svoji koži še nikoli ni počutila tako dobro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.