Prvi bikini Hrvaške spet buri domišljijo

Foto: Profimedia Ivana Knoll Foto: Profimedia Ivana Knoll Foto: Profimedia Ivana Knoll Foto: Profimedia Ivana Knoll Foto: Profimedia Ivana Knoll Foto: Profimedia Ivana Knoll
Te dni kraljuje na grškem Mikonosu.
Oglej si celoten članek

Ivana Knoll je hrvaška starleta in nekdanja misica, ki je bila na tribunah lanskega SP v Katarju zagotovo ena največjih atrakcij. O njej so poročali tudi tuji mediji, ki so jo okronali celo za amulet za srečo hrvaške reprezentance. Ivana je vsekakor s svojimi oblinami in seksi navijaškimi kostumi v barvah hrvaške zastave pustila pečat. 

Pred kratkim smo jo lahko videli ob 51-letnem nekdaj izvrstnem košarkarju, danes pa prepoznavnem analitiku ter DJ-ju, Shaquillu O'Nealu (DJ Dizel). Utrinek z zabave na Mikonosu, kjer je DJ Dizel vrtel glasbo, je Knollova delila tudi na Instagramu in fotografiji je pripisala, da je nekdanjega košarkarja zaradi njegove višine težko ujeti v fotografijo. 

Sedaj so medije preplavile njene fotografije z grške plaže, kjer oblečena v kopalke hrvaške zastave zopet buri domišljijo.

Več si lahko ogledate v galeriji.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:09 3. Avgust 2023.

    Zakaj ne objavite Nuško Drašček v kopalkah, ...

  • 10:44 3. Avgust 2023.

    Kaj dela fasada

  • 09:50 3. Avgust 2023.

    A to je ista oseba? No se vidi kaj naredi ogroooomno fasade na faci

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.