Proslavo odpovedala, izleta s hčerko pa ne

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Alenka Bratušek je v soboto zaradi vročine odpovedala borčevsko proslavo v Dražgošah, v nedeljo pa s hčerko odpotovala v Rim.
Oglej si celoten članek

Predsednica vlade Alenka Bratušek je razburila nekatere medije, ko je v soboto zaradi bolezni odpovedala borčevsko proslavo v Dražgošah, že v nedeljo pa je s hčerko odpotovala v Rim, menda sta šli v šoping.

"Predsednica vlade je bila v nedeljo na zasebnem obisku v Rimu skupaj s hčerko. Nikakor pa ne drži, da je bila na 'šopingu', kot namigujejo mediji. Se je pa v petek po vračanju s službene poti na Madžarskem ustavila v Muri in si kupila črno obleko," so nam sporočili z njenega kabineta in razložili, zakaj se premierka ni želela odpovedati izletu s hčerko: "Izlet sta s hčerko načrtovali že dlje časa. Stroške obiska je predsednica vlade plačala sama. Letela je z redno letalsko linijo. Predsednica vlade je v soboto zaradi vročine res odležala doma, dolgo načrtovanega izleta s hčerko v nedeljo pa nikakor ni želela preklicati, saj si zadnje čase bolj redkih trenutkov z otroci, kar je posledica številnih službenih obveznosti, ne bo pustila odvzeti."

Nakupa nove obleke v Muri premierki res ne moremo zameriti, glede na to, kako strogo jo kritizirajo modni strokovnjaki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 40

  • 17:14 20. Januar 2014.

    preberi si tole<br />http://www.demokracija.si/v-fokusu/slovenija/9690-resnica-o-rdragoki-bitkil-v-oeh-domaina

  • 17:08 20. Januar 2014.

    sprava bo stopila v veljavo takrat,ko bodo VSI priznali svoje zločine.Ne morem nekomu oprostiti,če vstrajno zanika neko zadevo.Greh se odpusti …

  • 17:05 20. Januar 2014.

    žurnalček premlad si še za komentiranje takih tem<br />preberi si malo kakšen tekst,ki so ga napisali preživeli dražgošani.Tvoji hrabri "borci"so …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.