Profesor razrednega pouka postal vroči član našega popularnega banda!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Z njim ciljajo na novo, mlajšo generacijo občinstva.
Oglej si celoten članek

Mambo Kingsi imajo novega člana, 28-letnega Tilna Tomšiča, s katerim ciljajo na mlajšo generacijo oboževalcev, podobno kot so to z Jernejem Tozonom pred leti naredili Čuki.

A tudi zvesti oboževalci ne bodo prikrajšani, kljub temu da se je vodja banda Aleš Bartol lansko leto posvetil novemu poslu, odprl je namreč hotel, več o tem TUKAJ. Aleš še vedno ostaja vodja banda, občasno pa bo seveda prisoten tudi na odru. 

Foto: Arhiv skupine Mambo Kings

"Tilen je odličen klaviraturist, priden, izkušen in o njem vse najboljše. Je za novo generacijo oboževalk. Vse prejšnje avdicije so bile neuspešne, nato pa je naš harmonikar Blaž Brudar (na fotografiji spodaj) predlagal Tilna, ki je ravno zapuščal svoj prejšnji band," je za Žurnal24 razkril Bartol.

28 let stari glasbenik prihaja iz Pivke in je zelo nadarjen umetnik. S prvim januarjem je postal stalni član zasedbe, in je že prestal ognjeni krst na nakaj privatnih zabavah. Tilen je sicer mag. prof. razrednega pouka, a kot učitelj nikoli ni delal, pravi, da je to "rezervni načrt", sicer pa se vidi v glasbi. 

Foto: Arhiv skupine Mambo Kings

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.