Prodaja se Meghanina hiša, poglejte to razkošje

Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle
Stane skoraj 2 milijona dolarjev.
Oglej si celoten članek

Nekdanji dom Meghan Markle je na prodaj. Gre za hišo v Torontu, v kateri je živela, ko se je začela njena romanca s princem Harryjem. Nepremičnino s tremi spalnicami in dvema kopalnicama je Meghan najela, ko je v Kanadi snemala serijo Nepremagljivi dvojec, v njej pa je živela do leta 2018, ko je svet izvedel, da je osvojila srce modrokrvneža. 

Kot je znano, jo je v Kanadi Harry večkrat obiskal, kar je zagotovo dvignilo ceno. Hiša, ki je bila pred kratkim prenovljena, se prodaja za 1,9 milijona dolarjev. K hiši spada velik vrt, ki ga obkroža visoka ograja, kar zagotavlja zasebnost in mir in "bujno zatočišče" pred mestnim vrvežem.

Nekdanja igralka je tam živela z dvema kužkoma, ki sta imela na vrtu pesjak. Meghan naj bi bila znana tudi po svojih nepozabnih vrtnih zabavah, ki jih je prirejala za prijatelje, ki so uživali v njenih kulinaričnih specialitetah, ki jih je pripravljala na žaru. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:29 31. Avgust 2024.

    Ta avtor je bolnik, ne zaveda se, da piše o nečem, kar večino ljudi ne zanima.

  • 16:06 31. Avgust 2024.

    In v čem je razkošje ?!

  • 12:35 31. Avgust 2024.

    Vidim velike denarje pa kaj malo okusa....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.