Priznal, da je imel razmerje z moškim

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Potem ko so se pred letom dni pojavile govorice, da je imel Gavin Rossdale, mož Gwen Stefani, petletno razmerje z moškim, je pevec zdaj priznal, da so namigovanja resnična.
Oglej si celoten članek

Gavin, pevec skupine Bush, je nedavno v nekem intervjuju priznal, da je imel romantično razmerje s pevcem, znanim kot Marilyn. Njuna zveza se je po Gavinovih besedah začela pri njegovih 17 letih in je trajala kar pet let.

 

44-letni mož pevke Gwen Stefani je pojasnil, da je romanco sprva zanikal, ker se je bal, da bi to lahko škodilo ugledu njegovega benda. "Ko se je začelo govoriti o tem, sem se počutil grozno, nisem hotel biti del tega. To ni nekaj, o čemer rad govorim," je razložil zvezdnik in hkrati dodal, da je bil Marilyn edini moški, s katerim je bil.

 

"Ko si star 17 let, se komaj učiš o življenju, vse skupaj je bilo le del odraščanja. Nič več. Moral sem ugotoviti, kaj mi je všeč, in zdaj vem."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.