Prišlo mu je ob kavi

Foto: Žurnal24
Policija v zvezni državi Washington je ujela moškega, ki je bil zasvojen z masturbiranjem in razkazovanjem pred delavci v drive-in kavarnah.
Oglej si celoten članek

Moški se je pogosto samozadovoljeval v avtu, medtem ko je čakal kavo, za konec pa svoje premoženje še pokazal osebju. Dvajsetletniku je odleglo, ko so ga prijeli policisti. Dejal je, da potrebuje trdo roko, ki mu bo pomagala premagati to zasvojenost. "Hvala, da ste me ujeli. Moram nehati in tega ne morem storiti sam," naj bi dejal policistom.

Sedem članov osebja se je od februarja pritožilo, da se je moški razkazoval, ko so mu dali kavo. Tedenska razkazovanja so se končala, ko je v istem dnevu obiskal kar dve tovrstni kavarni. Usoden je bil drugi obisk, saj ga je videl policist in ga aretiral.

Moški je izdal, da njegova odvisnost izhaja iz zasvojenosti s pornografijo. "Ko enkrat začneš, je težko nehati," je dejal. Kazen sledi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.