Prinčevi zdravniki pesimistični

Foto: EPA
Foto: EPA
Nizozemska kraljica Beatrix si še ne more oddahniti. Njen sin je še vedno v smrtni nevarnosti.
Oglej si celoten članek

Johana Frisa je v petek pod sabo pokopal snežni plaz. Reševalci so ga rešili po 23 minutah. Ko poročajo, so ga oživljali vse do prihoda helikopterja, ki ga je odpeljal v bolnišnico v Innsbruck. Od nujne operacije dalje je 43-letnik v umetni komi. Zdravniki pravijo, da je njegovo stanje stabilno, a še vedno kritično. Možne so tudi poškodbe možganov, saj je bil Friso dalj časa brez kisika.

V Innsbruck so takoj pripotovali vsi člani nizozemske kraljeve družine. Kraljica vsak dan bdi ob postelji svojega najljubšega sina, ki pa ji je v preteklosti povzročal sive lase. Iz ljubezni do žene Mabel se je odrekel nazivu princ. S poroko se namreč ni strinjal nizozemski parlament, saj naj bi Mabel nekoč imela razmerje s preprodajalcem drog.

Za Frisovo ženo so se z nesrečo odprle stare rane. Pred 34 leti se je na isti dan smrtno ponesrečil njen oče, ki se je utopil, ko se mu je med drsanjem vdrl led.

Z nesrečo se je začelo ukvarjati tudi tožilstvo. Lastnika hotela in Frisovega prijatelja Floriana Moosbruggerja so že zaslišali. Moosbrugger je bil tisti, ki je princa rešil izpod kupa snega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:42 21. Februar 2012.

    Ok da spremlamo kaj se ogaja s princem, ampak lahko bi napsal še kakšno info o fantku, ki je padel …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.