Princesa Zara sporočila datum poroke

Foto: Žurnal24 Princesa Zara je dvanajsta v vrsti za britanski prestol. (Foto: Reuters)
Kate Middleton in princ William nista edini britanski kraljevi par, ki bo letos dahnil usodni da. To bo storila tudi Williamova sestrična princesa Zara, ki je javnosti razkrila datum svoje poroke.
Oglej si celoten članek

Zara Phillips in njen izbranec Mike Tindall sta sporočila, da bosta v zakonski jarem skočila 30. julija, le dva meseca po poroki Kate Middleton in princa Williama. Dodala sta, da bo njuna poroka zasebne narave, stroške pa bosta pokrili njuni družini.

 

Najstarejša vnukinja kraljice Elizabete II. je svojega zaročenca spoznala leta 2003, med svetovnim prvenstvom v ragbiju v Avstraliji. Novico o zaroki sta javnosti sporočila decembra lani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.