Princesa Charlotte med mašo prasnila v smeh, to je razlog

Foto: Profimedia Princesa Charlotte Foto: Profimedia Princesa Charlotte Foto: Profimedia Princesa Charlotte
S svojo sproščenostjo postala spletna zvezda letošnjih praznikov.
Oglej si celoten članek

Princesa Charlotte (7) pri božični maši ni mogla zadržati smeha, za vse pa je bila kriva zgodba o mački in božičnih okraskih, piše 24 Sata. Princesa je sedela v prvi vrsti Westminstrske opatije s svojo mamo, princeso Kate Middleton, očetom, princem Williamom in starejšim bratom, princem Georgeom. Videti je bilo, da uživa v petju božičnih pesmi in poslušanju božične pridige.

Ko je duhovnik David Hoyle začel pripovedovati zgodbo o tem, kako se njegova mačka vsako leto zaplete v bleščice, pa se je Charlotte začela smejati in izmenjevati poglede s Kate ter Georgeom, da bi jima pokazala, kako zelo jo ta zgodba zabava. Princesina otroška sproščenost in navihanost je hitro postala spletni hit. Preverite v galeriji, kako ljubka je ... 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:12 28. December 2022.

    In od kdaj imajo Anglikanci mašo😜

  • 17:24 27. December 2022.

    Ne vem zakaj te njihove mulce vlečejo tok mlade k maši v cerkev in na pogreb od prababice? Prtisnjeni do …

  • 11:53 27. December 2022.

    Je najprej spustila golobčka ;-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.