Princesa Charlene jih je po nosu dobila še od ene Albertove ljubimke

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Z njo se je družil tri leta.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Simona Tagli Princesa Charlene je zaradi zdravstvenih težav že skoraj eno leto ločena od svoje družine. Marca je odpotovala v Južnoafriško republiko, ki je zaradi vnetja ušesne votline vse do novembra ni mogla zapustiti. V kneževini je ostala nekaj dni, nato pa odpotovala v Švico, kjer se zdravi zaradi izčrpanosti. 

V času njene odsotnosti se je oglasila Albertova nekdanja ljubimka Nicole Coste, mama njegovega sina Alexandra, ki je Charlene v intervjuju blatila. Povedala je, da ima z Albertom lep odnos, Charlene pa ne more oprostiti, da je sobo njenega sina prestavila v krilo, kjer spijo zaposleni. 

Bild je sedaj govoril še z eno Albertovo ljubimko, italijansko TV zvezdo Simono Tagli, ki jo je Albert spoznal med teniškim turnirjem v Rimu. Z njo se je dobival tri leta. "Alberta še vedno nosim v srcu. Je pravi princ. Všeč sta mu bila predvsem moja ženstvenost in seksapil. Na področju intime je bil strasten,“ je povedala. 

Pogovor je nanesel tudi na Charlene. Simona ne more razumeti, kako se je princesa odzvala na družinsko krizo. "Žal mi je, da je bila lani zaradi zdravja tako dolgo ločena od družine. Kot mama pa tega nisem mogla razumeti,“ je udarila po princesi. 

Simona prav tako ne more razumeti, da se je maše od prazniku svete Devote v Monaku brez povabila udeležila Nicole Coste. "Slon v trgovini s porcelanom. To ni moj stil,“ je izjavila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.