Princea toži odvetnik

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Pop ikono Princea toži njegov nekdanji odvetnik, ker mu glasbenik ni plačal za storitve.
Oglej si celoten članek

 

Ed McPherson trdi, da je zvezdnika "dvakrat vzorno zastopal", a mu ta za to ni plačal. Glasbenik mu dolguje 50 tisoč dolarjev (slabih 38 tisoč evrov), do katerih se bo McPherson poskušal dokopati po sodni poti.

McPherson je vso dokumentacijo že predal sodišču v Los Angelesu, ta pa naj bi dokazovala, da je "obtoženec (Prince) kršil dogovor" in da se je odvetnik poskušal s pevcem večkrat izvensodno pogoditi.

Prince je McPhersona prvič najel aprila leta 2009, ko ga je tožil nekdanji agent, drugič pa nekaj mesecev pozneje, ko ga je tožil še en nekdanji odvetnik, ki je pevca obtožil nepremičninske prevare.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.