Princ Harry sam v New Yorku, kaj se dogaja z njegovim zakonom?

Foto: Profimedia princ Harry Foto: Profimedia princ Harry Foto: Profimedia princ Harry Foto: Profimedia princ Harry
Princ Harry se spet vrti v kraljevih krogih.
Oglej si celoten članek

40-letni princ Harry se je za nekaj dni poslovil od Montecita in se odpravil v New York, kjer se udeležuje dobrodelnih prireditev, in to brez 43-letne žene Meghan. Najmlajši sin kralja Karla (75) je bil v nedeljo na gala večerji, ki jo je organizirala Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) v New Yorku, na katero je prišla tudi belgijska kraljica Mathilde (51). Modrokrvneža sta se pred vsemi srčno pozdravila.

Naslednji konec tedna bo vojvoda Susseški odletel v London, da bi na podelitvi letnih nagrad podprl organizacijo WellChild.

Harryjev urnik je natrpan in obvladati ga bo moral brez Meghan. Če gre verjeti viru, ga to prav nič ne moti ... "Harry se včasih počuti kot rezervni del in mnogokrat je videti nesrečen, ko se z Meghan udeležuje dogodkov po Kaliforniji. Mislim, da je prišel do točke, ko hoče več zase. Dopolnil je 40 let in počasi se mora vprašati, kaj bo prinesla prihodnost," pravi kraljevi biograf Phil Dampier, avtor knjige "Royally Suited: Harry and Meghan In Their Own Words". 

Dampier še meni, da so Harryjevi "solo" izleti povezani s tem, da išče nov življenjski smisel. "Še nekaj dni bo v New Yorku, nato pa gre v London za dogodek WellChild. Očitno se želi posvetiti dobrodelnosti in osmisliti svoje življenje. Meghan se ne želi vrniti v to državo, zato mora na Otok sam."

Princ naj bi se pred obiskom domovine spet povezal s starimi prijatelji. "Prepričan sem, da pogreša prijatelje, s katerimi bi spil pivo in se zares sprostil. Pogosteje, kot se bo posvečal svojim projektom, večja je verjetnost, da bo našel samega sebe in sčasoma zmanjšal razkol z družino. A pot bo dolga," še pravi Phil Dampier.

Harry je 15. septembra praznoval okroglo obletnico in letos je imel še mnogo večji razlog za veselje kot v preteklih letih, saj je končno prejel del zapuščine svoje pokojne prababice kraljice matere (†101). Harry in William si bosta razdelila 14 milijonov, več bo dobil mlajši od bratov. Razlog: William bo kot prestolonaslednik od preostalega premoženja podedoval mnogo več od brata, poleg tega že sedaj uživa več ugodnosti od Harryja.

William in kralj sta Harryju za rojstni dan javno čestitala, a s fotografijo, ki je verjetno zelo prizadela Meghan. Več o tem TUKAJ

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:07 24. September 2024.

    Končno ena novica od tega golaža

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.