Prikriva si obraz, a njeno vroče telo vsem na očeh

Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski
Le kaj je skrivala oziroma, zakaj se je skrivala?
Oglej si celoten članek

Manekenka Emily Ratajkowski velja za lepotico z najbolj popolnim telesom na svetu. Dolge noge, ozek pas, polne prsi, nič čudnega, da pogosto izbira oblačila, ki čim bolj razkrivajo njene atribute. Nič drugače ni bilo tudi te dni v New Yorku, ko so jo paparaci ujeli v prosojni obleki, skozi katero se je videlo njeno popolno telo v črnem spodnjem perilu.

Emily pa nima le popolnega telesa, temveč tudi čudovite obrazne poteze, zato na tokratnih fotografijah preseneča, da si z roko zakrila obraz, medtem ko v povsem prosojni obleki brez težav razkazuje svoje telo. 

32-letna lepotica naj bi bila trenutno sicer samska. Z bivšim soprogom Sebastianom Bear-McClardom, s katerim se je po dobrih štirih letih zakona ločila leta 2022, ima sina Sylvestra Apolla. Po razhodu se je kratek čas videvala celo z Bradom Pittom in Harryjem Stylesom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.