Prikrijte mačka z ličili

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 oko, umetne trepalnice Foto: Žurnal24 oko, svinčnik, ličenje Foto: Žurnal24 maskara, trepalnice Foto: Žurnal24 Modni tedni, modne revije, ličenje Foto: Žurnal24 poljub, ženska, ustnice Foto: Žurnal24 ličenje, senčilo, ženska, rdečilo
Predstavljamo vam nekaj trikov, ki vam bodo pomagali prikriti posledice prekrokane noči.
Oglej si celoten članek

Maček
"Tudi koža je po prepiti noči dehidrirana, zato jo pripravite na ličenje s kakovostno vlažilno kremo," pravi vizažistka Tina Modlic, ki svetuje, kako v petih korakih prikriti posledice dolge preplesane noči.

Osvežite se
Najprej se osvežite s hladno vodo, nanesite vlažilno kremo in šele nato nadaljujte z ličenjem. Z belim svinčnikom, ki ga nanesemo na spodnji notranji del očesa, oči optično povečamo in osvežimo, razloži Modličeva.

Osem korakov, ki vam bodo pomagali prikriti posledice prekrokane noči, si oglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.