Prijatelji zaskrbljeni za Matta LeBlanca, poglejte, kakšen je danes

Foto: Profimedia matt leblanc Foto: Profimedia matt leblanc Foto: Profimedia matt leblanc Foto: Profimedia matt leblanc
Prve fotografije od decembra lani!
Oglej si celoten članek

Zvezdnike serije Prijatelji zelo skrbi razmršen videz Matta LeBlanca, ki se je po smrti Matthewa Perryja umaknil iz javnosti in tudi od prijateljev. Igralec je pri 57 letih le še bleda senca zabavnega Joeyja, ki je lomil ženska srca. Od smrti soigralca so LeBlanca v javnosti opazili le dvakrat. Fotografije v tej galeriji so nastale 14. septembra, ko je s hčerko kupoval avto. Zvezdnik je videti izčrpan in bolan, kar je po besedah ​​poznavalca močno šokiralo ljudi, ki so mu blizu. 

"Bil je optimističen in vesel fant, zdaj pa se zdi, da se ne počuti vrednega biti v njihovi bližini," je za InTouch Weekly povedal vir, ki trdi, da so se Mattu soigralci iz serije Prijatelji oglasili in mu ponudili podporo. Nihče ga zaradi neurejenega videza ali nezdravih navad ni kritiziral, je še poudaril vir. "Kar je zaskrbelo Jennifer Aniston in tudi ostale, je to, da se je osamil in da se jim vse redkeje oglaša," je še dodal. 

LeBlanc je bil po Perryjevi smrti še v stikih s prijatelji, nato pa nenadoma ni več kazal zanimanja za druženje. "To vse zelo žalosti," pravi vir. "Jasno je, da mu je padla samozavest in samo pogledati ga morate, da vidite, da se je zapustil." Skrb je še toliko večja, saj se bliža obletnica Perryjeve smrti. "Nedavna tragedija jih je vse naučila, kako kratko in dragoceno je življenje," pravi vir.

Ameriški igralec Matthew Perry, ki je v starosti 54 let preminil 28. oktobra lani, je umrl zaradi predoziranja s ketaminom.  Čeprav je policija potrdila, da gre pri zvezdnikovi smrti za nesrečo, je uvedla preiskavo, v kateri sodeluje tudi Urad za boj proti drogam. Oblasti namreč zanima, kje je Perry dobil ketamin, ki je bil zanj usoden. 

Ameriško tožilstvo je avgusta sporočilo, da je izdalo obtožnico za pet ljudi, vključno z dvema zdravnikoma in igralčevim asistentom. "Ti obtoženci so izkoristili Perryjeve težave z odvisnostjo, da bi obogateli. Vedeli so, da je to, kar počnejo, narobe. Vedeli so, da s tem, kar počnejo, Perryja spravljajo v nevarnost, a so to vseeno storili," je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP povedal državni tožilec Martin Estrada. 

Matthew Perry je na dan smrti svojega dolgoletnega asistenta Kennetha Iwamaso kar trikrat prosil za ketamin, pri čemer se je njegovo zadnje sporočilo nanašalo na smrtonosni odmerek. Glede na sodne dokumente, ki jih je pridobil NBC News, je Perry nekaj ur, preden so ga našli neodzivnega v njegovi masažni kadi, prosil Iwamaso "daj mi velikega (odmerek, op. a)". 

LeBlanc je bil prvi član zasedbe Prijateljev, ki je po objavi vesti o Perryjevi smrti na družbenih omrežjih objavil poklon prijatelju. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 08:16 23. September 2024.

    Bogatstvo in slava ti ne prinese osebnega miru in zdravja,prej ko slej to spoznaš ,na svetu je prostor za vsakega …

  • 08:05 23. September 2024.

    Super je. Ima denar, rad jé, to je to. Vsi ostali se pa jebite. 🤣😎

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.