Pri naši voditeljici: Bivši mož prihaja k sedanjemu

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Ta znana zakonca sta lahko zgled vsem.
Oglej si celoten članek

Nekdanja voditeljica rubrike Vizita Alenka Kesar in njen soprog, marketinški strokovnjak Kamenko Kesar, sta tudi priljubljena blogerja in pravi navdih vsem partnerskim zvezam. Kamenko je že večkrat povedal, da mu je Alenka odprla številna nova obzorja, ona pa je pred kratkim razkrila, da je srečna tudi, ker jo ljubi tako čudovit moški.

Magazin Alenka Mirt: Je pri skoraj petdesetih noseča?

Oba pa imata za sabo tudi ločitev, zato nas je zanimalo, kako nekdanja partnerja gledata na njune javne ljubezenske izpovedi? "To bo vedno boleča tema, se pa zelo dobro razumemo in tudi vsaj dvakrat na teden vidimo. Vedno, ko piševa, imava v mislih tudi to. In ne le bivših partnerjev, temveč tudi otroke, ki so vpeti v tej verigi. Lahko pa povem, da sva z nekdanjo soprogo dnevno na vezi, da skupaj z otroki redno hodiva na predstave in rojstne dneve. Zelo lepo se imamo v primerjavi z nekaterimi ločenci. Prav tako se zgodi, da, ko pridem domov, Alenkin nekdanji mož sedi na kavču in gleda televizijo s svojima hčerkama ter se pošali, da je bil doma pred mano," je razširjeno družinsko idilo razkril Kamenko. Lepo, kajne?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 07:50 15. April 2019.

    Kakor obračaš to vseeno ni popolnoma normalno! Saj nismo v Katarju, kajne, ali pa že? Samo tam imajo moški po …

  • 22:08 14. April 2019.

    Bolano. V kaj bodo odrasli njihovi otroci? Nikoli ne bodo znali imeti normalnega razmerja.

  • 15:46 14. April 2019.

    Dragi sam50, leta nazaj sem razmišljal isto, ko sem bral nasvete ljudi, ki so se spopadali s stresom, pa sem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.