Pri Diddyju našli 1000 steklenic olja za otroke, razlaga odvetnika je smešna

Foto: Profimedia p. diddy Foto: Profimedia p. diddy
V vili Seana 'Diddyja' Combsa so našli 1000 steklenic olja za dojenčke. Razlaga njegovega odvetnika je kar malo smešna ...
Oglej si celoten članek

Zanka okoli vratu glasbenega mogotca Seana 'Diddyja' Combsa je vse bolj tesna. 

Combs je obtožen izsiljevanja, trgovine z ljudmi za spolne namene in organiziranja prostitucije. Obtožbe proti njemu se kopičijo od lanskega leta, ko je pevka Cassie, s pravim imenom Casandra Ventura, povedala, da jo je Combs več kot desetletje s fizično silo in mamili zadrževal, leta 2018 pa naj bi jo celo posilil. V javnost je prišel celo video, ki je bil posnet na hodniku hotela in prikazuje, kako je glasbenik svojo jezo znesel nad mlado pevko.

Od takrat je spregovorilo še več žensk, ki zvezdnika obtožujejo nasilja in zlorabe. Med njimi je tudi Thalia Graves, ki je povedala, da se po napadu leta 2001 še vedno spopada s čustveno in mentalno bolečino. Combs naj bi ji, kot je poročal STA, na poti v studio ponudil kozarec vina, ki je bilo "začinjeno". Kot še trdi, je kmalu zatem izgubila zavest. Ko se je zbudila, je bila gola in zvezana, nato jo je Combsov sodelavec Joseph Sherman z glavo udaril v biljardno mizo, nakar sta jo še posilila. Graves je šele sedaj ugotovila, da je bil njen napad posnet in prodan kot pornografija. V tožbi zahteva odškodnino.

Combs na sojenje čaka v priporu, saj je sodnica zavrnila varščino. 

Na dan prihaja tudi vse več informacij o zabavah, ki jih je prirejal Diddy in na katerih se je gnetla tudi hollywoodska smetana. Poznavalci pravijo, da bo poleg Combsove padlo še več znanih glav, ki so uživali na njegovih orgijah, na katerih naj bi omamljali ženske in jih silili v spolne odnose. 

Nekaj utrinkov z ene od teh zabav, na kateri je bil Will Smith, si lahko ogledate v galeriji.

Mediji pišejo tudi o zanimivem odkritju preiskovalcev. Ti so med hišno preiskavo v Combsovi vili našli 1000 steklenic olja za dojenčke. Marc Agnifilo, ki zastopa glasbenega mogotca, je za TMZ povedal, da je možno, da je Combs nabavil večjo količino olja, ker je tako cenejše. "Mislim, da je trgovina Costco povsod, kjer ima hišo," je povedal odvetnik. Trgovska veriga Costco se je na ta komentar odzvala in dejala, da ne prodajajo olja za otroke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:08 30. September 2024.

    Ne upam si pomisliti, da sem tako pokvarjen, ko sem pomislil zakaj bi ta baraba rabil olje za dojenčke in …

  • 09:13 30. September 2024.

    In kaj lahko počneš z oljem za dojenčke? Razen da z njim mažeš dojenčke?

  • 08:10 30. September 2024.

    Enostavno bolano, res ne razumem, a se zdi verjetno, da ti bogastvo zamegli razum.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.