Prezgodnje slovo zvezdnika serije Sinovi anarhije

Foto: Profimedia
Umrl je znan televizijski igralec Paul John Vasquez.
Oglej si celoten članek

48-letni igralec Paul John Vasquez, ki je igral v številnih priljubljenih TV serijah, kot so Sinovi anarhije, NYPD V modrem in Na kraju zločina: New York, je v ponedeljek umrl na domu svojega očeta v San Joseju. Čeprav vzrok smrti še vedno preiskujejo, je bila za igralca verjetno usodna srčna kap. Nezavestnega ga je našel oče in takoj poklical rešilca, a igralcu niso več mogli pomagati.

MMA Športna ikona umrla v 41. letu starosti

To je že drugi zvezdnik priljubljene serije, ki se je v zadnjih nekaj mesecih prekmalu poslovil. V juniju je namreč umrl igralec Alan O'Neil. Vasquez se je med drugim preizkusil tudi kot režiser in producent, saj je napisal scenarij za kratki film Thug Alley, ki pa je še v pred produkcijski fazi. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.