Presenetljivo: To je Diana na dan ločitve zapisala na list papirja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Danes se vse vrti okoli pokojne princese Diane. Če bi bila še med nami, bi namreč praznovala 60. rojstni dan.
Oglej si celoten članek

V zadnjih tednih na dan prihajajo nove oziroma manj znane informacije o princesi Diani, ki bi danes praznovala okrogli jubilej – svoj 60. rojstni dan.

Kako bi princesa gledala na svoja sinova, ki si nista več tako blizu kot nekoč, lahko le ugibamo, zagotovo pa bi naredila vse, da bi se brata spet pobotala.

Če gre verjeti njenemu nekdanjemu zaupniku Paulu Burrellu, si je Diana zelo želela tudi sprave s princem Charlesom. 28. avgust 1996 je bil zanjo zato zelo žalosten dan – na ta dan je postala ločitev uradna.
končno spregovoril Nova pričanja: To so bile zadnje besede princese Diane
Burrell, ki mu je Diana slepo zaupala, je v svoji knjigi razkril, kaj je Diana na ta dan zapisala na listek, ki ga je našel v njeni garderobi. "Danes smo 28. avgusta 1996 – danes se je končal moj 15-letni zakon. Ločitve si nisem želela. Sanjala sem o srečnem zakonu s Charlesom. Četudi se mi želja ni uresničila – imava dva čudovita fanta, ki ju starša zelo ljubita. Del mene bo Charlesa vedno ljubil, a zelo sem si želela, da bi Charlesa poskrbel zame in bil ponosen na moje delo. Že 15 let čutim zavist, ljubosumje in sovraštvo Charlesovih prijateljev in sorodnikov. Niso me razumeli in ta boleča izkušnja se je dotaknila mojega srca. Zelo si želim biti Charlesova najboljša prijateljica. Bolj kot vsi drugi razumem, česar si želi in kaj se dogaja v njegovi glavi.“

Do tega žal ni prišlo. Eno leto pozneje je princesa umrla v Parizu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 10:00 2. Julij 2021.

    1.čarls je kreten da ni večjega da je zarad kamele tako mačko pustil 2.Dijana je še živa v resnici- pod …

  • 16:44 1. Julij 2021.

    ko se bo čarlo stegnil ,bo britanija pila do amena,še večje slavje pa bo, ko bo kamilica riknila

  • 11:40 1. Julij 2021.

    V Charlesovi glavi se je dogajala edino in samo Kamila.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.