Presenečenje: S to agencijo je pesnica Amanda Gorman podpisala pogodbo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
23-letnica pravi, da bo kandidirala za predsednico, še prej pa bo očitno model.
Oglej si celoten članek

Od 20. januarja je svet očaran nad pesnico Amando Gorman, ki se je na inavguraciji Joeja Bidna predstavila s svojo pesmijo The Hill We Climb.

Njeni dve pesniški zbirki sta na Amazonu takoj poskočili na prvo in drugo mesto najbolj prodajanih knjig in pogovora z Amando so si zaželeli vsi večji mediji. Mladenka, ki je s sestro odraščala z mamo samohranilko, ne skriva političnih ambicij. Obljubila je, da se bo leta 2036 potegovala za predsedniški položaj, še prej pa bo model.

Podpisala je namreč pogodbo s slovito modno agencijo IMG, ki med drugim skrbi za sestri Hadid, Karlie Kloss, Ashley Graham in Gisele Bündchen. Amanda pa naj ne bi hodila po modnih brveh … Agencija bo poskušala v njenem imenu skleniti čim več oglaševalskih in partnerskih dogovorov z velikimi modnimi hišami in blagovnimi znamkami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.