Primitivizem: Hajdi Korošec pravi, da ima tega 'poln kufer'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pravi, da ne pomni, kdaj je nazadnje dobila tak odziv.
Oglej si celoten članek

Pevka, podjetnica in vplivnica Hajdi Korošec Jazbinšek je dogajanje v Srbiji, kjer je 13-letnik na svoji šoli ubil več ljudi, močno pretreslo, zato je o tem spregovorila na svojem profilu na Instagramu. 

Pravi, da je želela spregovoriti o vzrokih, ki so prepeljali do prelivanja krvi, in ti mnogokrat tičijo v izločanju, grupiranju, primitivizmu ... Tega je bila po objavi deležna tudi sama. "Tega imam poln kufer," pravi mamica dveh dečkov, ki ne pomni, kdaj je nazadnje dobila takšen odziv.

"Se bo na naslednjem križarjenju sprostila", "Ah, revica, pa koga briga, rabi pozornost spet", "Žalostno od nje, da na račun mamine bolezni reklamira obnovo stanovanja", je le nekaj komentarjev, ki so leteli na Korošec Jazbinšek, ki je močno zaskrbljena nad stanjem družbe, saj opaža, da je vse več zlobe. Pravi, da je čas, da se oglasijo ljudje, ki imajo kaj pametnega za povedati in želijo družbi dobro.

Hajdi je opazila, da se na nizkoten nivo pogostokrat spuščajo ženske srednjih let. "Ženske, ki bi morale biti zmožne empatije, so zmožne največjega gnusa od primitivizma," je dejala. Ko si je Hajdi podrobneje ogledala profile svojih kritikov, je opazila, da so ravno te ženske na svojih Facebook profilih pisale, da je treba moliti za žrtve, hkrati pa "zganjajo primitivizem".

Hajdi opozarja, da so besede metki in da je treba paziti, kako komuniciramo. Starši bi se morali poleg tega zavedati, da so največji vplivneži, po katerih se otroci zgledujejo. "Dovolj je tega, razum mora spregovoriti," zaključuje naša vplivnica. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 01:21 11. Maj 2023.

    Popolnoma pravilno povedala. Tako primitivnrga naroda zlepa ne najdes naokoli. Zal pa se tega ne zavedajo, ker vecina njih enakih.

  • 20:57 9. Maj 2023.

    namest da bluzi po netu jo čaka na pol sesuto stanavajne. lot naj se dela in naj da mir. če …

  • 17:21 9. Maj 2023.

    Dejstvo je, da je ženska attent10n wh0re.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.