Prepotena Adriana lepa tudi brez ličil

Foto: Twitter Adriana Lima Foto: Twitter Adriana Lima
Brazilska manekenka Adriana Lima je na svojem profilu Twitter objavila svoje fotografije po napornem treningu, s katerim ohranja svojo seksi postavo, in dokazala, da se v svoji lepoti prav gotovo ne zanaša zgolj na ličila.
Oglej si celoten članek

Medtem ko si nekatere zvezdnice ne upajo brez ličil niti na ulico, je victorijin angelček Adriana Lima na Twitterju objavila fotografije, na katerih je brez ličil in prepotena od naporne telovadbe, pa vendar še vedno lepa.

Brazilska manekenka namreč zadnji mesec naporno trenira, pri čemer jo vzpodbuja tudi njen soprog, srbski košarkar Marko Jarić. "Adriana rada telovadi in trenira s svojim osebnim trenerjem, celo po napornih modnih snemanjih. Marko je zelo ponosen nanjo. Poleg telovadbe pa victorijin angelček pazi tudi na prehrano in se izogiba testeninam in sladkarijam," je povedal neimenovani vir blizu paru.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.