Preoblečen v Bratuškovo zajahal rušilno kroglo

Samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo komik in igralec Klemen Slakonja lotil še premierke Alenke Bratušek. Sinoči je končno prišel čas tudi za to.
Oglej si celoten članek

Slakonja se je v oddaji Je bella cesta preoblekel v tipično Alenkino opravo – krilo z leopardjim vzorcem – , zajahal rušilno kroglo in posnel parodijo na skladbo Miley Cyrus Wrecking Ball, le da je dodal še svoj naslov – Zoki's Doll (Zokijeva lutka). "Prišla sem kot Zokijeva lutka, nikoli si nisem mislila, da vam bom kdaj vladala," gre refren pesmi.

Klemen je kot Alenka zapel v njeni tipični angleščini in v skladbi med drugim obdelal Janeza Janšo, davke, vlado, razprodajo naših podjetij ... Več si oglejte v zgornjem videu. Še namig: če si boste video ogledali na YouTubu, kliknite na oznako CC in prikazali se vam podnapisi.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.