Prehitro se je poslovila 42-letna hčerka športne legende

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Tudi Freeda se je ukvarjala z boksom.
Oglej si celoten članek

Mediji poročajo, da je umrla hčerka nekdanjega boksarja Georgea Foremana, Freeda. 42-letnico je na njenem domu v Teksasu našel družinski član in poklical reševalce, a je pomoč zanjo prišla prepozno. Vzrok smrti javnosti še ni znan.

Foto: Profimedia george foreman

Tako kot njen oče je bila tudi Freeda zaljubljena v boks. S tem športom se je začela profesionalno ukvarjati leta 2000. Petkrat je zmagala, po šestem boju, ki ga je izgubila, pa je to kariero obesila na klin in s tem uslišala prošnje svojih staršev. Foreman, ki ga je skrbelo, da bo hčerka v ringu utrpela hude poškodbe, naj bi ji celo plačal, da je prenehala z boksom.

Freeda je za seboj pustila moža, dva otroka, tri vnuke, starša in 11 bratov in sester.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:14 12. Marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.